Ankara'da TOKİ başvuruları Başladı! Kirada Oturanlar 9 Bin 434 TL Taksitle Ev Sahibi Olabilecek

Ankara'da TOKİ başvuruları Başladı! Kirada Oturanlar 9 Bin 434 TL Taksitle Ev Sahibi Olabilecek
Son dönemlerde konut piyasasında fiyatların oldukça artması vatandaşların ev hayallerinin ötelenmesine neden olurken aynı zamanda bankaların kredi faiz oranlarının yükselişi de nakit ihtiyacının çok daha fazla olmasına neden oldu.

TOKİ tarafından gelen son dakika duyurusunda Ankara'da ucuza konut satışı yapılacağı ifade edildi. Ev sahibi olmak isteyenler milyonlarca kişinin yüzünü güldüren konut satışı duyurusunun detayları merak edildi. TOKİ 2024 Ankara konut satışı detayları belli oldu.

Son dönemlerde konut piyasasında fiyatların oldukça artması vatandaşların ev hayallerinin ötelenmesine neden olurken aynı zamanda bankaların kredi faiz oranlarının yükselişi de nakit ihtiyacının çok daha fazla olmasına neden oldu. Konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ konut projesi duyuruldu.

TOKİ ANKARA'DA KONUT SATIŞI YAPACAK!

TOKİ konut satışı detayları birçok kişi tarafından merak edilirken konut satışı başvurusunda bulunacak vatandaşlar için detaylar verildi. Yeni yılda ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ tarafından yapılan duyurunun detayları merak edildi. TOKİ %25 peşinatla ve 120 aya varan vade seçenekleriyle konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Orta ve düşük gelirli vatandaşlar bankaların yüksek faiz oranlarına bulaşmadan, uygun ödeme seçeneğiyle ev sahibi olmak isterken beklenen duyuru geldi. TOKİ 2 ilde konut satışı yapacağını belirtti. Ankara ve Çorum'da gerçekleştirilecek TOKİ konut satışının detayları pek çok kişi tarafından merak konusu oldu.

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara ili Beypazarı ilçesinde hayata geçirmiş olduğu 2. Etap 428 Konut Projeleri kapsamında 113 konutu kura yöntemi ile satışa sunacak. TOKİ Ankara konut satışı detayları şu şekilde yer aldı;

  • Başvuru Tarihleri: 03 Haziran – 14 Haziran 2024 (E-devlet başvuruları 13 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir)
  • Başvuru Bedeli: 2.000 TL
  • Başvuru Yapılacak Banka Şubesi: T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi
  • Başvuru Alınacak Konut Tipleri: 2+1 ve 3+1
  • Kura Tarihi: 26 Haziran 2024
  • Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi: T.C. Ziraat Bankası AŞ. Ankara Beypazarı Şubesi
  • Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri: 01-05 Temmuz 2024