Ankara'da ev sahibi olmayan kalmasın! Bu ilçede TOKİ konut satışı yapacak! Sadece 9 bin TL taksitle hemen ev sahibi olun

Ankara'da ev sahibi olmayan kalmasın! Bu ilçede TOKİ konut satışı yapacak! Sadece 9 bin TL taksitle hemen ev sahibi olun
Vatandaşlara ödeme kolaylığı sunan ve kira öder gibi ödeme yaparak ev sahibi olabilmelerini sağlayan konut projeleriyle TOKİ yeni bir duyuruda bulundu.

Son zamanlarda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar yüksek piyasa nedeniyle ev hayallerini ertelemek durumunda kalsa da müjdeli haberler TOKİ'den gelmeye devam ediyor. Vatandaşlara ödeme kolaylığı sunan ve kira öder gibi ödeme yaparak ev sahibi olabilmelerini sağlayan konut projeleriyle TOKİ yeni bir duyuruda bulundu.

TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasında ucuz konut satışı yapılacağı belirtildi. Son dönemlerde hem kira hem de konut piyasasında fiyatların artması vatandaşların çaresiz kalmasına neden olmuştu. Aynı zamanda Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararları bankaların yanından geçirtmezken TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi.

KİRA ÖDER GİBİ ÖDEYEREK EV SAHİBİ OLACAKSINIZ!

81 ilde konut projelerini yapmaya devam eden TOKİ son dakika açıklamasında vatandaşlara %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği ile aylık kira öder gibi ev sahibi olma imkanı tanıyacağını açıkladı. TOKİ konutlarına yeni başvurunun iki farklı ilde başlayacağı ifade edildi.

TOKİ konut satışına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar konut satışı yapılacak illeri merak etti. Toplu konut idaresi Başkanlığı tarafından Ankara Beypazarı’nda yepyeni bir proje hayata geçirildi. 428 konut projesi yapan TOKİ, 113 konut satışını duyurdu. Satışların kura çekimi ile yapılacağı ifade edildi.

TOKİ BEYPAZARI'NDA 113 KONUT SATIŞI YAPILACAK!

TOKİ Beypazarı Konut Projesi’nde 2+1 3+1 daireler satışa çıkacak. Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek proje TOKİ'den geldi. TOKİ Beypazarı projesi başvuru tarihleri 3 Haziran 14 Haziran arasında açıklandı. E-Devlet başvuruları 13 Haziran’da sona erecek. TOKİ’nin bu projesine başvuru bedeli 2000 TL olarak belirlenirken başvuru yapılacak şube ise ziraat Bankası Beypazarı Şubesi oldu.

TOKİ’nin diğer bir projesi ise Çorum’da devam ediyor. Çorum il Merkez ilçesi Celilkırı Mahallesi’nde yapılacak olan 454 konutluk proje kapsamında 60 konut kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Projede 35 adet 2 + 1 daire bulunurken 31 adet 3 + 1 daire satılacak.