Altın yatırımcıları dikkat! Sert düşüş devam ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi bu tarihte altın ters köşe yapacak

Altın yatırımcıları dikkat! Sert düşüş devam ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi bu tarihte altın ters köşe yapacak
24 Mayıs 2024 Cuma altın fiyatları düşüşe geçti. Altın piyasasında son haftalarda yaşanan düşüş yatırımcıların dikkatini çekerken altın fiyatlarının düşmesi yatırımcıların her geçen gün daha da paniklemesine neden oluyor.

Altın yatırımcıları piyasada yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeye devam ederken 24 Mayıs 2024 Cuma altın fiyatlarında yaşanan düşüş dikkat çekti. Haftanın son gününde altın fiyatlarının çakılması yatırımcıların canını sıkarken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken açıklamalar geldi.

ALTIN BU TARİHTE TERS KÖŞE YAPACAK!

24 Mayıs 2024 Cuma altın fiyatları düşüşe geçti. Altın piyasasında son haftalarda yaşanan düşüş yatırımcıların dikkatini çekerken altın fiyatlarının düşmesi yatırımcıların her geçen gün daha da paniklemesine neden oluyor. Altın piyasası ile ilgili dikkat çeken araştırmalar yapılırken altın fiyatlarının düşüşü dikkat çekti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasaya yönelik dikkat çeken analizleri ile gündeme geldi. İslam Memiş açıklamasında ''Ons altında 40 dolarlık bir yükseliş gördük. 2450 dolara kadar yükseldi. Gram altın tarafında 2550 TL seviyesi görüldü. Sonrasında altın fiyatları biraz daha yataylaştı.

GRAM ALTIN 3 BİN TL OLACAK!

Ons altın 2400 dolar üzerinde tutunacak mı? 2380 dolar destek seviyesini takip edeceğim. 2380-2420 dolar aralığında oyalanır. Gram altın tarafında ons altını takip etmeyi sürdüreceğim. Ons altında geri çekilmelerle gram altın 2500 lira altına sarkacaktır. 2480 lira destek seviyesi burada önemli.'' dedi.

Gram altın beklentisini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ''Orta ve uzun vadede gram ve ons altında 3000 lira, 3000 dolar beklentim sürüyor. Yukarı yönlü hareketler Temmuz ayı itibariyle başlayacak. Ancak bu jeopolitik gerilimlerle sert dalgalanmaların olması kaçınılmaz olacaktır. Hem ons hem gram altın tarafında düşüş beklentimin sürdüğünü söyleyebilirim." ifadelerine yer verdi.