Akaryakıtınız resmen bedavaya gelecek! Yapı Kredi öyle bir kampanya düzenledi ki araç sahipleri bayram edecek

Akaryakıtınız resmen bedavaya gelecek! Yapı Kredi öyle bir kampanya düzenledi ki araç sahipleri bayram edecek
Vatandaşlar ekonomik açıdan harcama yaparken kazandıran ve rahatlatan banka kampanyalarını yakından takip ediyor. Yapı Kredi müşterilerini yakından ilgilendiren banka kampanyası duyuruldu.

Yapı Kredi Mayıs ayında başlattığı kampanyasını duyurdu. Müşteri memnuniyetinin sağlanması için bankalar kampanyalarını duyurmaya devam ederken Yapı Kredi araç sahiplerine bayram ettirecek kampanyası ile gündeme geldi. Yapı Kredi tarafından düzenlenen kampanya kapsamında vatandaşlara bedava akaryakıt sağlanacağı ifade edildi.

Vatandaşlar ekonomik açıdan harcama yaparken kazandıran ve rahatlatan banka kampanyalarını yakından takip ediyor. Yapı Kredi müşterilerini yakından ilgilendiren banka kampanyası duyuruldu. Duyuru doğrultusunda Yapı Kredi tarafından araç sahiplerine akaryakıt sağlanacağı belirtildi.

ARAÇ SAHİPLERİNE BEDAVA AKARYAKIT!

Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinden kampanyasını ''World’e özel Opet istasyonlarında Chippin uygulaması üzerinden yapacağınız 750TL ve üzeri alışverişinize 250TL değerinde fayda!'' ifadeleri ile duyurdu. 30 Haziran 2024 tarihine kadar kampanyanın geçerli olduğu ifade edildi.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi akaryakıt kampanyası detaylarını merak ederken banka tarafından detaylar şu şekilde açıklandı;

  • Kampanya 16 Mayıs-30 Haziran 2024 tarihleri arasında World Üyesi Opet istasyonlarında Chippin ile yapılacak kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerlidir.
  • Kampanya tarihleri arasında kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan Opet istasyonlarında Chippin ile farklı günlerde 4 adet 750 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşteriler 250 TL Opet Yakıt Puan kazanılacaktır.
  • Kazanılan puanların Opet istasyonlarında harcanabilmesi için ödeme sırasında müşterilerin cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcatma şifrelerini Opet istasyonlarındaki market görevlilerine iletmeleri ve yakıt puanların harcanabilmesi için cep telefonunun ya da Opet Kart’ın aktivasyonlu olması gerekmektedir. https://www.opet.com.tr/bireysel-islemler sayfasından ya da Opet Mobil Uygulaması üzerinden aktivasyon yapılabilir. Kazanılan yakıt puanlar mobil ödeme ile yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
  • Kampanya dahilindeki yakıt puan kazanımları uygulamaya eklenen ve ödeme yapılan kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacaktır.
  • Opet'te Chippin ile yapılacak mobil ödemelerde Chippin harcaması yapılamayacak sadece uygulamaya eklenen kredi kartları ile ödeme işlemi yapılabilecektir. Birikmiş Chippin Opet'te harcanmamaktadır. Chippin ile ödeme yapmak için uygulamaya eklenen kredi kartı kullanılacaktır.
  • Kampanya tarihleri arasında World Mobil uygulaması üzerinden Chippin Opet kampanyasına katılım yapıldıktan sonra, Chippin’e ekli Worldcard ile Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 adet 750 TL ve üzeri yapılacak akaryakıt ödemelerinde 250 TL değerinde Opet Yakıt Puan kazanılacaktır. 250 TL Opet Puan kampanyalarından her kullanıcı kampanya süresince en fazla 1 kez 250 TL Opet Puan kazanabilir. 250 TL Opet Puan Worldcard’ınız ile harcanabilecektir.
  • 250 TL Opet Puan kampanyasına Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahildir. Banka kartları, ön ödemeli kartlar, Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar, World Eko kartlar ve Business kartlar dahil değildir ve Opet Chippin kampanya şartlarından faydalanamazlar.
  • Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir.
  • Kampanya, Opet istasyonlarında sunulan 200 TL Opet Puan kampanyası ile birleştirilemez olup sadece farklı günlerde yapılacak 4 adet 750 TL ve üzeri Chippin işlemleri kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Ek kartlar ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır.
  • 16 Mayıs-30 Haziran 2024 tarihlerinde geçerli kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan 250 TL Opet Puan 5 Temmuz 2024 tarihinde 1 adet kullanıma açık kart olması durumunda yüklenecek, son kullanım tarihi 4 Ağustos 2024 olup 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.