8 Bankadan Sıfır Faiz Uygun Krediler Müşterileri Bekliyor

8 Bankadan Sıfır Faiz Uygun Krediler Müşterileri Bekliyor
Faiz oranlarının yükselmesiyle faizsiz kredi kampanyaları ön plana çıkan bankalar arasında rekabetin arttığını ve çeşitli limitlerde ve vadelerde faizsiz kredi imkanları sunulduğunu belirten bir makale.

Son dönemde ihtiyaç kredisi faizlerindeki artışın ardından faizsiz kredi sunan bankalar arasındaki rekabet hız kazandı. Sekiz banka, yeni müşterilerini çekebilmek için çeşitli faizsiz kredi kampanyaları düzenledi.

İnternet üzerinden başvuru yaparak hesap açan veya kredi kartı talep edenler, küçük ihtiyaçlarını sıfır faizle ve vadeli olarak karşılayabiliyor. Başvuruların onaylanmasıyla birlikte, gerekli tutar hesaplara aktarılıyor ve bu nakit avanslarla ihtiyaçlar anında giderilebiliyor.

Bankalar, kredi notuna göre değerlendirme yaparak kredi veya nakit avans limitleri belirliyor. Bu süreçte kredi notu yüksek olan müşterilere daha yüksek limitlerde kredi imkanı sunuluyor.

Örnek olarak, Akbank 10.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL'ye kadar 3 ay vadeli taksitli avansı %0 faizle sunarken, Albaraka yeni müşterilere özel vade farksız 15.000 TL kredi sağlıyor. Garanti BBVA ise 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Diğer yandan, Enpara, ON Dijital Bankacılık (Burgan Bank), QNB Finansbank, ING ve Türkiye İş Bankası da faizsiz kredi seçenekleri sunarak müşterilerine çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu kampanyalarla birlikte bankalar, müşteri memnuniyetini artırmayı ve yeni müşteri kazanımını hedefliyor.