60-70 Puan İle Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!

60-70 Puan İle Personel Alımı Yapacağını Duyurdu!
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aydın iline üç kişi olmak üzere toplam 122 pozisyon için yeni personel alımları başlatmış olup

Kültür ve Turizm Bakanlığı, iş arayan adaylara yönelik büyük fırsatlar sunuyor! Aydın iline üç yeni personel alımı yapacakları duyurulan 122 pozisyon için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü portalı aracılığıyla kabul ediliyor.

İnşaat Mühendisliği kadrosuna başvuracak adayların lisans mezunu olması ve 2022 KPSS puanının en az 70 olması gerekliliği bulunurken, Ofis Çalışanı pozisyonu için adayların İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ya da İşletme lisans bölümlerinden mezun olmaları ve aynı şekilde 2022 KPSS puanının en az 70 olması gerekmektedir.

Şoför pozisyonu için adaylardan en az lise mezunu olmaları, 2022 KPSS puanının en az 60 olması, B sınıfı veya üstü sürücü belgesine sahip olmaları, psikoteknik değerlendirme belgesi ve SRC2 sürücü belgesine sahip olmaları beklenmektedir.

Başvurular 9 Haziran tarihine kadar e-Devlet üzerinden online olarak alınmış olup, detaylı bilgilere Kültür Turizm Bakanlığı resmi web sitesi üzerinden erişilebilir. Bu alımlarla ilgili son gelişmeleri ve başvuru süreci detaylarını kaçırmamak için takipte kalın.