28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları ne kadar? İl il fındık fiyatları

28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları ne kadar? İl il fındık fiyatları
Fındık üreticileri her gün piyasayı takip etmeye devam ederken 28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları merak edildi.

28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları fındık üreticileri tarafından merak konusu oldu. Arama motorları üzerinde ''Fındık fiyatları ne kadar?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Haftanın ikinci gününde fındık üreticilerinin en çok araştırdığı konulardan birisi de fındık fiyatları oldu.

Fındık üreticileri her gün piyasayı takip etmeye devam ederken 28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları merak edildi. Arama motorları üzerinde ''28 Mayıs Salı fındık fiyatları ne kadar?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Peki fındık fiyatları ne kadar? 28 Mayıs Salı fındık fiyatları ne kadar?

28 MAYIS SALI FINDIK FİYATLARI NE KADAR?

Güncel fındık fiyatlarına ilişkin detaylar pek çok kişi tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. 28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları araştırma konusu oldu. ''Bugün fındık fiyatları ne kadar?'' sorusunun yanıtı merak edildi.

Sakarya ve Doğu Karadeniz'in en önemli ihracat ürünü olan fındık fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 28 Mayıs Salı Samsun, Çarşamba, Terme, Ordu, Giresun, Trabzon, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Ünye, Fatsa, Düzce, Akçakoca, Alaplı ve Bartın fındık fiyatları araştırılıyor.

BUGÜN FINDIK FİYATLARI NE KADAR?

Vatandaşlar fındık fiyatlarına ilişkin piyasa analizi yapmaya devam ederken 28 Mayıs Salı fındık fiyatları merak edildi. Bugün fındık fiyatlarının ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak konusu olurken detaylar dikkat çekti. 28 Mayıs 2024 Salı fındık fiyatları araştırması fındık üreticileri tarafından araştırılmaya devam ediliyor.

28 Mayıs 2024 Salı il il fındık fiyatları şu şekilde yer aldı;

  • Samsun: 114 TL
  • Trabzon: 114 TL
  • Sakarya: 117 TL
  • Kocaeli: 118 TL
  • Ordu: 114 TL
  • Giresun: 127 TL
  • Düzce: 119 TL