Yeni Ankara Stadının Son Durumu Belli Oldu! Peki Yeni Ankara Stadı Ne Zaman Bitecek?

Yeni Ankara Stadının Son Durumu Belli Oldu! Peki Yeni Ankara Stadı Ne Zaman Bitecek?
45 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Yeni Ankara Stadyumu'nun yapımı devam ederken stadyumun ne zaman biteceği merak edildi.

Yeni Ankara Stadyumu'nun yapımı devam ederken 45 bin kişilik kapasiteye sahip olacak stadın yapımının ne zaman sona ereceği birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Ankaralılar arama motorları üzerinde ''Yeni Ankara Stadı yapımı ne zaman bitecek?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya devam edilirken Yeni Ankara Stadı'nın durumu ile ilgili detaylar geldi.

45 bin kişilik kapasiteye sahip olacak Yeni Ankara Stadyumu'nun yapımı devam ederken stadyumun ne zaman biteceği merak edildi. Futbolseveler tarafından yakından takip edilen gelişmeler dikkat çekti.

YENİ ANKARA STADYUMU NE ZAMAN BİTECEK?

Futbolseverlerin en çok araştırdığı konulardan birisi de Yeni Ankara Stadyumu oldu. Yeni Ankara Stadyumu yapımının ne zaman biteceği merak edilirken açıklama geldi. Stadın 2025-2026 sezonuna yetişmesi planlandığı ifade edildi.

Aynı zamanda stadın yetişmesi durumunda 2027 Konferans Ligi finali Yeni Ankara Stadyumu'nda oynanacak. 82 yıllık tarihi Ankara 19 Mayıs Stadyumu, çürük raporunun açıklanmasının ardından yerine yeni bir stadyum yapılması için 4 Ağustos 2018’de yıkılmıştı.

45 bin kişilik olması planlanan Yeni Ankara Stadyumu'nun yapım çalışmaları son hız devam ederken stadyumun 2025-2026 sezonuna yetişmesi planlanıyor. UEFA kriterlerine uygun yapılan stadyumun çevresinde bulunan ulaşım imkanları, taraftarın gelişini kolaylaştırıyor.