TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, Esnaf Odası Başkanlarını Ağırladı

TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner, Esnaf Odası Başkanlarını Ağırladı
Ankara Hamburger, Pizza ve Piknik İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Adem Türk ve Muğla Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Erpek TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Hamburger, Pizza ve Piknik İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Adem Türk ve Muğla Ortaca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Halil Erpek'i ağırladı. Bu önemli ziyarette esnaf odalarının yöneticileri de yer aldı.

Başkanlar Türk ve Erpek, Mehmet Yiğiner'e yeni görevinde başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti. Yiğiner, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için konuklarına teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin, sektör içindeki dayanışmayı ve iş birliğini artırdığına vurgu yapıldı.

Toplantıda, sektörün karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. TŞOF, Türkiye'deki şoför ve otomobilcilerin haklarını korumak ve yaşadıkları problemleri çözmek amacıyla aktif çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf odalarıyla gerçekleştirilen bu tür ziyaretler, sektördeki işbirliğini güçlendirmeyi ve karşılaşılan sorunlara ortak çözümler bulmayı hedefliyor.

TŞOF, ülke genelindeki tüm şoför ve otomobilcilerinin sorunlarına yönelik yapıcı çözümler üretmek ve sektörü daha iyi bir noktaya taşımak adına esnaf odaları ile birlikte çalışmaya devam edeceğini belirtiyor.