Sincan kreşlerinde ön kayıtlar başladı

Sincan kreşlerinde ön kayıtlar başladı
Sincan Belediyesi tarafından açılan Papatya, Menekşe, Zambak, Leylak ve Lale kreşlerinde yeni kayıt süreci başladı ve ön kayıtların 20 Temmuz'da sona ereceği duyuruldu.

Sincan Belediyesi tarafından hizmete sunulan Papatya, Menekşe, Zambak, Leylak ve Lale kreşlerinde yeni kayıt süreci başladı, ilçenin farklı noktalarında eğitim vermeye hazırlanan kreşler 2024-2025 eğitim yılı için öğrenci kabulüne başladı. Kreşlere olan yoğun ilgi nedeniyle ön kayıtlar 20 Temmuz'da sona erecek ve www.sincan.bel.tr adresi üzerinden online başvurular kabul ediliyor.

Kreşlere kayıt için yapılan ön başvuruların tamamlanmasının ardından, kesin kayıtlar için Lale Konferans Salonu'nda noter huzurunda çekiliş yapılacak. Kesin kayıtlar ise 5-9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yeni eğitim dönemi ise 2 Eylül'de oryantasyon süreciyle başlayacak.

Sincan Belediyesi kreşleri, 39-60 ay arası çocuklara tam zamanlı eğitim imkanı sunuyor. Bu kreşlerde çocukların motor becerileri, dil gelişimi, sosyal yetkinlikleri ve duygusal gelişimleri desteklenerek, sağlıklı bir gelişim ortamı sağlanıyor. Yaşıtlarıyla etkileşim halinde olan çocuklar, sosyal becerilerini geliştirirken dil ve konuşma yeteneklerini de artırıyorlar.