Polatlıspor Eski Başkanı Serkan Özkan Kavgada Hayatını Kaybetti

Polatlıspor Eski Başkanı Serkan Özkan Kavgada Hayatını Kaybetti
Polatlıspor Eski Başkanı Serkan Özkan küçükbaş hayvanlar yüzünden çıkan kavgada hayatını kaybetti.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde, küçükbaş hayvanlar yüzünden çıkan bir kavgada 8 kişi yaralandı. Bu yaralılardan biri, Polatlıspor eski başkanı olan Serkan Özkan, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 25 Mayıs akşam saatlerinde Polatlı ilçesi Gülveren Mahallesi Besihaneler Bölgesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Yiğit'e ait küçükbaş hayvanlar, Seyfullah Özkan'ın kapısının önünü kirletti. Bunun üzerine Seyfullah Özkan, Ali Yiğit'in yanına giderek hayvanları salmamasını istedi. Sözlü tartışma, Ali Yiğit ve beraberindekilerin saldırısına dönüştü. Bu sırada Polatlıspor eski başkanı Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık, kavgayı ayırmaya çalışırken, Ali Yiğit'in kardeşi İbrahim Yiğit arabayla kavganın olduğu taraftaki insanların üzerine sürdü.

Olayda aracın altında kalan Serkan Özkan ve damadı Yunus Emre Ovacık ile birlikte toplamda 8 kişi yaralandı. Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Özkan, bir hafta sonra hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavisi ise devam etmektedir. Olayla ilgili olarak 3 kişi tutuklandı ve soruşturma devam etmektedir.