Polatlılı çiftçilerin sıkıntıları TBMM’ye taşınacak

Polatlılı çiftçilerin sıkıntıları TBMM’ye taşınacak
Saadet Partisi (SP) Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Polatlı’daki çiftçi sorunlarını yakından incelemek ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla dün ilçeyi ziyaret etti.

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Polatlı'da gerçekleştirdiği ziyaretlerle bölgedeki tarım sorunlarını yerinde tespit etti. Ziyaretinde Polatlı Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Kılıç, çiftçilerin yaşadığı zorlukları ve tarım sektöründeki aksaklıkları yakından gözlemledi. Polatlı'daki tarım sorunlarına dikkat çeken Kılıç, bu konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) taşıyacaklarını ifade etti.

Kılıç, tarım sektöründe yaşanan problemlere yönelik 14 maddelik bir eylem planı hazırladıklarını ve bu planı TBMM'ye sunacaklarını belirtti. Polatlı'daki çiftçilerin karşılaştığı sorunların çözümüne odaklanan bu plan, tarımın Türkiye için milli bir güvenlik meselesi olduğuna dikkat çekiyor. Kılıç, tarımda güçlü bir potansiyele sahip olan Türkiye'nin kaynaklarını daha verimli kullanması gerektiğini vurguladı. Ülkenin tarımsal üretiminin artırılması ve ithalata bağımlılığın azaltılması gerektiğine değinen Kılıç, bu hedeflerin gerçekleştirilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti.