Kahramankazan Belediyespor'dan büyük başarı

Kahramankazan Belediyespor'dan büyük başarı
Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı, Isparta'da düzenlenen Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla dikkat çekti. Türkiye genelindeki diğer kulüplerle yarışan ekip, Türkiye üçüncüsü olarak önemli bir başarı elde etti.

Kahramankazan Belediyespor'un sporcuları, bireysel müsabakalarda da dikkat çeken sonuçlar aldı. Kulüp sporcusu Cihan Yılmaz, şampiyonada ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Onur Özkan Akkuş ise üçüncü olarak bronz madalyayı takımına katkı sağladı.

Bu büyük başarılarıyla Kahramankazan halkını gururlandıran sporcular, turnuvanın ardından Kahramankazan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu tarafından tebrik edildi. Başkan Çırpanoğlu, "Kahramankazan Belediyespor Halter Takımı'nın bu önemli başarısıyla gurur duyuyorum. Sporcularımızın emekleri ve yetenekleriyle elde ettikleri bu başarı, Kahramankazan'ı spor alanında en iyi şekilde temsil etmelerini sağladı. Gelecek müsabakalarda daha büyük zaferlere imza atacaklarına inancım tam. Takımımızın başarılarının devamını dilerim ve emek veren herkesi tebrik ederim" dedi.

Başkan Çırpanoğlu ayrıca, Kahramankazan Belediyespor Kulübü olarak sadece halterde değil futbol, voleybol, güreş ve bocce gibi farklı spor dallarında da başarılı olacaklarını vurgulayarak, "Kahramankazan'ın adı 'Sporun Kalbi' olarak anılmaya devam edecek" şeklinde konuştu.