İYİ Parti Ankara İl Yönetimi ve Divanı belirlendi!

İYİ Parti Ankara İl Yönetimi ve Divanı belirlendi!
İYİ Parti Ankara İl Yönetimi ve Divanı, İl Başkanı Yener Yıldırım’ın katıldığı tanıtım toplantısında belli oldu.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, İl Yönetim Kurulu, İl Divan Kurulu ve Danışma Kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısında yeni yönetim ve divan üyelerine mazbatalarını takdim etti. Yıldırım, konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu'na teşekkür ederek, "Yiğit düştüğü yerden kalkar" dedi.

15 Şubat 2024 tarihinde bilinmeyen bir sebeple düşürülen yönetimlerinin yeniden görevlendirildiğini belirten Yıldırım, Ankara için yeni bir başlangıç yapacaklarını vurguladı. Yıldırım, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bıkmadan, yorulmadan, inançla ve kararlılıkla çalışacağız. Ankara’nın Cumhuriyetimizin başkenti olarak kalması için mücadele edeceğiz" dedi.

Yıldırım, dünya siyasetindeki çok kutuplu düzene dikkat çekerek, "Çin, Hindistan, Rusya, Avrupa Birliği ve Amerika gibi güçlerin öne çıktığı bu yeni siyasi ortamda, Türk Dünyası’nın başkentlerini hazırlamamız gerekiyor. Başkentimiz Ankara'yı dünya başkentleri arasında ön sıralara taşımak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ekonomik sıkıntılar, eğitim sorunları ve dış politika zorluklarıyla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Ülkemizde ekonomik darboğaz var, eğitim sistemi sorunlu, gençler gelecek umudunu yitirmiş durumda. Bu düzeni değiştirmek için mücadele edeceğiz" dedi. Yıldırım, konuşmasını Genel Başkan Dervişoğlu’nun sözleriyle sonlandırarak, "Ne mutlu Türk’üm diyene" ifadelerini kullandı.