EGO, milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldığını duyurdu

EGO, milli maç heyecanı için seferlerin uzatıldığını duyurdu
Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, bugün oynanacak olan Türkiye-Hollanda Çeyrek Final Maçı nedeniyle, toplu ulaşım araçlarında seferlerin uzatıldığını açıkladı.

Türkiye, 6 Temmuz'daki Türkiye-Hollanda Çeyrek Final Maçı için büyük bir heyecanla bekliyor. Bu milli maç coşkusunu başkent Ankara, dev ekranlarla şenlendirecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, önemli bir adım atarak maç sonrası başkentlilere evlerine rahatça dönebilme imkanı sağladı.

Normalde gece saat 24:00'ten sonra saatte bir otobüs hizmeti veren EGO, maç gecesi için özel düzenleme yaptı. Özellikle maç günü için otobüs ve metro seferleri sıklaştırıldı. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00'de başlayacak olan çeyrek final maçı için özel bir düzenleme yapıldığı belirtildi. Maçın normal süresinde veya uzatmalarda bir galibiyet durumunda, metro ve otobüs ring seferleri gece saat 02:00'ye kadar 15 dakikalık aralıklarla devam edeceği açıklandı. Bu önlemle başkentlilerin maç sonrası ulaşımlarının kolaylaştırılması hedefleniyor.