CHP Ankara mitingi nerede yapılacak? Büyük Emekli Mitingi nerede, ne zaman yapılacak?

CHP Ankara mitingi nerede yapılacak? Büyük Emekli Mitingi nerede, ne zaman yapılacak?
''Büyük Emekli Mitingi'' nin yarın Ankara'da düzenleneceği belirtilirken miting saati ve yeri merak konusu oldu. Peki Büyük Emekli Mitingi nerede, ne zaman yapılacak?

Yarın Ankara'da gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ''Büyük Emekli Mitingi'' ile ilgili sorular araştırılmaya başlandı. ''Büyük Emekli Mitingi'' nin yarın Ankara'da düzenleneceği belirtilirken miting saati ve yeri merak konusu oldu. Peki Büyük Emekli Mitingi nerede, ne zaman yapılacak?

CHP ANKARA MİTİNGİ NEREDE YAPILACAK?

CHP Ankara İl Örgütü, Pazar günü gerçekleştirilecek "Büyük Emekli Mitingi" öncesi açıklama yaptı, "Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor" dedi. İl Sekreteri Durali Bozkurt ortak basın açıklamasında "Derin bir hayat pahalılığı ile baş başa bırakılan ve kaderine terk edilen emekliler bugün olağanüstü bir yoksulluğun pençesindeler. Binlerce emeklimiz ile omuz omuza Ankara'da toplanacağız. Emekliler lütuf değil, hakkını istiyor. En düşük emekli aylığı asgari ücretle aynı seviyede olana dek mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

Birçok emeklinin katılması beklenen ''Büyük Emekli Mitingi'' ile ilgili detaylar özellikle de katılım sağlamak isteyen emekliler tarafından merak konusu oldu. Yüksek oranla emekli vatandaşların katılım sağlamasının beklendiği mitingle ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki Büyük Emekli Mitingi nerede, saat kaçta yapılacak?

BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ NEREDE, SAAT KAÇTA YAPILACAK?

CHP Ankara İl Sekreteri Durali Bozkurt, "Enflasyon yükselirken eriyen maaşları görmezden gelen, milyonlarca kişi insanca yaşam yerine sefaletle yaşamaya mahkum eden iktidara bu büyük adaletsizliğe son verin demek için meydanlardayız. 5 bin liralık dul yetim aylığı ile geçinmeye çalışırken ev kirası 10 bin liraya çıkan Hülya Teyze'nin hakkını aramak için alanlardayız. Açım aç diyen emeklinin isyanını dile getirmek için aranızdayız" diyerek Büyük Emekli Mitingi'nin duyurusunu yaptı.

Büyük Emekli Mitingi 26 Mayıs Pazar günü Tandoğan Meydanı'nda yapılacak. Miting nedeniyle Ankara'da birçok yol trafiğe kapatılacak.