Çevre Haftası "ÇEVREFEST" etkinliğiyle kutlanacak

Çevre Haftası "ÇEVREFEST" etkinliğiyle kutlanacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Başkent Millet Bahçesi'nde "Hepimizin bir dünyası var" temalı "ÇEVREFEST" düzenlenecek.

Çevre Haftası kapsamında düzenlenecek etkinliklerle ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde muhteşem bir festival gerçekleştirilecek. Festival, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 6 Haziran Perşembe günü yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak.

"Hepimizin bir dünyası var" temasıyla düzenlenecek olan festivalde, sıfır atık etkinlikleri ve temiz üretim teknolojileri tanıtılacak. Ayrıca, çevre ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla iklim tünelleri ve çocuk etkinlikleri gibi etkinlikler düzenlenecek. Bunun yanı sıra her yaş grubundan katılımcıların ilgisini çekecek söyleşiler, atölye çalışmaları ve kitap fuarı gibi etkinlikler de festival programında yer alacak.

Festival, 9 Haziran tarihine kadar devam edecek ve katılımcılara çevre konularında bilgi edinme ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunacak.