Çay sadece 2 TL, kahve 18 TL! Ankaralılar hafta sonu doluşup buraya akın ediyor

Çay sadece 2 TL, kahve 18 TL! Ankaralılar hafta sonu doluşup buraya akın ediyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşa destek olmak için ekonomik projelerine devam ederken ABB'nin bu projelerinden birisi de Batıkent Rekreasyon Alanı oldu.

Son dönemlerde Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler piyasada fiyatların bir hayli artmasına neden olurken yüksek fiyatlar vatandaşları sosyal hayattan koparmıştı. Çay fiyatlarının 40 ve kahve fiyatlarının 100 TL olduğu piyasada Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankaralı vatandaşları düşünmeden geçmedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşa destek olmak için ekonomik projelerine devam ederken ABB'nin bu projelerinden birisi de Batıkent Rekreasyon Alanı oldu. Vatandaşların çocuklarıyla doyasıya sosyalleşebileceği, yemek yiyebileceği ve kahve, çay keyfi yapabilecekleri bu alanda fiyatları görenlerse hayrete düştü.

ANKARALILAR BURAYA AKIN EDİYOR!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hem ekonomik hem de sosyal olarak planlanan projesi Batıkent Rekreasyon Alanı ziyaretçilerle dolup taşmaya devam ederken bu alana özellikle de hafta sonu Ankaralılar resmen akın ediyor.

Havaların güzel olduğu günlerde Ankaralıların ilk akıllarına gelen sosyal alanlardan birisi de artık Batıkent Rekreasyon Alanı oluyor. Büyük spor alanları, yeşil alanları ve çocukların da ailelerle keyifli zaman geçirebileceği parkları ile Batıkent Rekreasyon Alanı .ok tercih ediliyor.

FİYATLARI GÖRENLER HAYRETE DÜŞÜYOR!

Batıkent Rekreasyon Alanı sayesinde vatandaşlar Belpa Kafe'de piyasaya göre uygun fiyatlara vakit geçirebiliyor. Normal kafelerde sosyalleşmek için en az 200 TL ödemek durumunda olan vatandaşlar artık Belpa Kafe'yi tercih ediyor. Batıkent Rekreasyon alanında bulunan Belpa Kafe'de vatandaşlar birçok ürüne uygun fiyata ulaşım sağlayabiliyor.

Batıkent Rekreasyon Alanı Belpa Kafe fiyatları şu şekilde yer alıyor;

  • Çay 2 TL,
  • Su 3 TL,
  • Soda 5 TL,
  • Filtre kahve 18 TL,
  • Kafe latte 22 TL,
  • Sandviç 45 TL,
  • Tost 45 TL,
  • Pizza 105 TL.