Çankaya’da yıldızların altında sinema keyfi: ‘Açık Hava Sinema Günleri’ başlıyor!

Çankaya’da yıldızların altında sinema keyfi: ‘Açık Hava Sinema Günleri’ başlıyor!
Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri 24 Temmuz’da başlıyor. Etkinlikler, ilçenin 14 farklı noktasında 8 Eylül’e kadar devam edecek.

Çankaya Belediyesi, yaz akşamlarını daha keyifli hale getirmek için düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri'ni duyurdu. Etkinlik 24 Temmuz'da başlayacak ve 8 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Çankaya ilçesinin 14 farklı noktasında gerçekleştirilecek olan sinema günleri, vatandaşlara nostaljik bir sinema deneyimi sunmayı hedefliyor.

Açılış gösterimi 24 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00'de Dikmen Keklikpınarı Pazaryeri'nde yapılacak ve "Bursa Bülbülü" filmi gösterilecek. Bu özel gösterim ile Çankaya sakinleri, yıldızların altında film izlemenin keyfini yaşayacaklar. Katılımcılara belediye tarafından taze patlamış mısır, gazoz ve su ikram edilecek.

Etkinlik boyunca Çankaya’nın çeşitli mahallelerinde her akşam farklı bir noktada ücretsiz sinema gösterimleri yapılacak. Programda yerli ve yabancı birçok film yer alacak; klasiklerden yeni yapımlara kadar geniş bir film seçkisi sunulacak. Gösterimlerin detayları ve tarihleri Çankaya Belediyesi’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

Açık Hava Sinema Günleri'nin gösterim takvimi şu şekildedir:

  • 24 Temmuz Çarşamba - 21.00 Keklikpınarı Pazaryeri/Dikmen - Bursa Bülbülü
  • 26 Temmuz Cuma - 21.00 Özgürlük Meydanı/Esat Pazaryeri Üstü - Turna Misali
  • 27 Temmuz Cumartesi - 21.00 Âşık Veysel Engelsiz Yaşam Merkezi Arkası - Bursa Bülbülü
  • ve devamı...

Bu etkinlikler, yaz akşamlarını keyifli ve kültürel bir deneyimle geçirmek isteyen herkes için mükemmel bir fırsat sunuyor.