Burayı görenler resmen Ankara'nın denizi diyor! Güzelliği ile öyle büyüleyici ki Ankara'nın göz bebeği

Burayı görenler resmen Ankara'nın denizi diyor! Güzelliği ile öyle büyüleyici ki Ankara'nın göz bebeği
Mayıs ayının sonuna doğru havalar iyiden iyiye ısınmaya başlarken Ankaralılar da resmen buraya akın etmeye başladı. Ankara'nın denizi olarak bilinen, gördüğünüzde Ankara'da deniz var sanacağınız o yerin güzelliği resmen büyüleyici bir hal alıyor.

Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlar AVM, kafe, restoran gibi kapalı alanların yerine doğal alanları tercih etmeye başladı. Mayıs ayının sonuna doğru havalar iyiden iyiye ısınmaya başlarken Ankaralılar da resmen buraya akın etmeye başladı. Ankara'nın denizi olarak bilinen, gördüğünüzde Ankara'da deniz var sanacağınız o yerin güzelliği resmen büyüleyici bir hal alıyor.

Yaz, kış Ankaraların en çok ziyaret edilen yeri olan bu yer görenlerin Ankara'da deniz olduğunu sanmasına neden oluyor. Sizler de görünce buranın Ankara'da olmasına çok şaşıracaksınız. Özellikle de havaların ısınması ile birlikte Ankaralıların akın ettiği o yer neresiymiş bakalım...

ANKARALILAR BURAYA GİDİYOR!

Ankara'nın doğal ve öne çıkan güzelliklerinden birisi de Eymir'dir. Öyle ki Eymir Gölü'nün büyüklüğü görenlerin Ankara'da deniz olduğunu sanmasına neden olurken sıcak bir yaz gününde doğa ile iç içe keyifli vakit geçirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği noktalardan birisi haline gelmiştir.

Havalar güzel olduğunda Ankaralıların aklına gelen ilk noktalardan birisi de Eymir Gölü olmaktadır. Sunduğu doğal güzelliklerin yanı sıra burada yapılabilecek pek çok aktivite de bulunmaktadır. Her gün binlerce ziyaretçiyi doğanın büyüsü ile baş başa getiren Eymir Gölü, tabloyu andıran muhteşem bir görüntü sunuyor. Doğal görüntüsü en çok da gün batımında tercih ediliyor.

RESMEN BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİKTE

Ayrıca piknik severlerin de en çok ziyaret ettiği yerler arasında Eymir Gölü. Piknik sezonunun açılması ile birlikte pek çok kişi soluğu Eymir Gölü'nde alıyor. Sizler de sandalye ve masanızı götürüp Eymir Gölü kıyısında sevdiklerinizle piknik yapabilirsiniz. Doğa severlerin buluştuğu Eymir Gölü’nde bisiklet turu yapabilir, piknik yapabilir su sporları ile uğraşabilirsiniz.

Eymir Gölü'nün pembe ve turuncuya çalan gün batımı rengine an ve an şahit olarak gününüzü sonlandırabilirsiniz.