Binlerce vatandaş Yenimahalle havuzlarında serinliyor

Binlerce vatandaş Yenimahalle havuzlarında serinliyor
Yaz sıcaklarından bunalan ve tatil bölgelerine gidemeyen vatandaşlar, Yenimahalle Belediyesi’nin havuzlarında serinliyor.

Yenimahalle'nin sahip olduğu 5 havuz, her yaştan vatandaş için cazip bir seçenek sunuyor. Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit, Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ata Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi, sıcak yaz günlerinde serinleme ve eğlence imkanı sunuyor.

18 Bin Üye Havuzlardan Yararlanıyor

Güneşlenme terasları ve kafeteryalarla donatılmış olan havuzlarda, ziyaretçilerin rahatlığı ön planda tutuluyor. Yıl boyunca 18 bin üyeye hizmet veren Yenimahalle havuzları, engelli bireyler tarafından da güvenle kullanılabiliyor. Ayrıca, yüzme havuzlarının spor salonlarında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı bulunuyor. Temizlik ve hijyen konularında da titizlikle çalışan Yenimahalle havuzları, bu alandaki yüksek standartlarını sürdürüyor.

Başkentlilerin İlk Tercihi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle havuzlarının yalnızca ilçe halkı tarafından değil, Ankara’nın her bölgesinden büyük ilgi gördüğünü belirtiyor. Başkan Yaşar, “Başkentlilerin havuzlarımızı tercih etmesi bizi mutlu ediyor. İlçemize kazandırdığımız 5 tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkese yüzme öğrenme ve spor yapma imkanı sunuyoruz. Havuzlarımız, yaz aylarında şehirden ayrılamayan vatandaşlarımıza büyük bir fırsat sağlıyor. Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım” şeklinde konuştu.