Başkent'te Yoğun Yağış Rögar Taşmasına Neden Oldu!

Başkent'te Yoğun Yağış Rögar Taşmasına Neden Oldu!
Başkent'te hayatı olumsuz etkileyen yağış gün boyu etkisini sürdürdü. Ankara'da yerel kuvvetli yağış bazı bölgelerde rögar taşmasına, sokaklarda sele yol açtı.

Ankara'da sürekli olarak devam eden sağanak yağış bazı bölgelerde rögarların taşmasına neden oldu. Başkent'te hayatı olumsuz etkileyen yağış gün boyu etkisini sürdürdü. Ankara'da yerel kuvvetli yağış bazı bölgelerde rögar taşmasına, sokaklarda sele yol açtı.

Başkentin farklı bölgelerinde yerel kuvvetli yağış etkisi sürekli olarak devam etti. Ankara Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yağışlarla ilgili uyarı yapılırken yerel kuvvetli yağış bazı bölgelerde rögar taşmasına, sokaklarda sele yol açtı.

ANKARA'DA BAZI BÖLGELERDE SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ!

Sağanak nedeniyle sokaklarda oluşan selden, rögarların taşmasından şikayet eden bazı vatandaşlar, ANKA Haber Ajansı'na yaptıkları açıklamada, yağışların sebep olduğu sorunlardan yakındı.

Vatandaşlardan biri "Yağan yağmura yapacak hiçbir şey yok. Önemli olan altyapı. Altyapıdan memnun değiliz. Böyle olmasının sebebi, yıllardır yediler yiyeceklerini. Onun yerine burayı yapsalardı. Eski belediye başkanı kaç sene buradaydı. Yiyeceklerine buralara baksalardı, kurşun geçirmez arabalarla geziyorlardı. Gariban da burada sürünüyor işte" diye konuştu.

''ŞU ANDA MEMNUNUZ''

Yenimahalle Şentepe'de ikamet eden Kazım Şahin de "Burada 3-4 kez boru patladı. Şimdi sağ olsun yönetim değişti de değişimden sonra biraz temizlik gördü. Suyun akışı bile değişti. Şu anda memnunuz" ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş da "Mansur Yavaş yaptı her şeyi. Şimdi o olmasaydı, Demetevler'i su, sel basacaktı, deniz olacaktı buralar" şeklinde konuştu.