Başkentte emekliler bir araya geldi: 'Emekliler Meclisi' kuruldu

Başkentte emekliler bir araya geldi: 'Emekliler Meclisi' kuruldu
Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve sosyal açıdan desteklemek amacıyla Batıkent’te hizmete açılan Emekliler Etkinlik Merkezi’nde üyeleri kahvaltıda bir araya getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insanı hayatın içine katan çalışmaları ve projeleriyle örnek olmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Emekliler Haftası dolayısıyla Batıkent Emekliler Etkinlik Merkezi üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

EMEKLİLER MECLİSİ KURULDU

Başkentin gelişimine ve kalkınmasına dair önerilerin görüşüldüğü, sorunların belirlenmesi, bilgi ve tecrübelerin genç kuşaklara aktarılmasını amaçlayan, Ankara’da yaşayan 60 yaş ve üzeri emekli vatandaşların oluşturduğu Emekliler Meclisi kuruldu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmetlerini sürdüren Emekli Lokallerine, üyeler arasında seçim yapılarak 50 asil ve 50 yedek üye belirlenerek onların arasında yapılacak olan seçimle göreve gelecek 10 kişilik genel kurul üyeleri hizmet vermeye başlayacak.