Başkent EDAŞ duyurdu! Ankara Karanlığa Bürünecek

Başkent EDAŞ duyurdu! Ankara Karanlığa Bürünecek
Başkent EDAŞ’ın resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre Ankara’da 24 Ağustos Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler belli oldu.

Başkent EDAŞ, Ankara’da 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacak elektrik kesintileri hakkında resmi web sitesinde bir duyuru yayınladı. Duyuruda, elektrik kesintisinin şebeke arızası, anlık arızalar ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleşeceği belirtildi. Kesintiden etkilenecek bölgeler listelenirken, hangi ilçe, mahalle ve caddelerde elektrik kesintisi yaşanacağına dair detaylar paylaşıldı.

Duyuruya göre, Ankara’nın bazı ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanmayacak. Kesinti yaşanmayacak ilçeler arasında Evren, Akyurt, Ayaş, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Altındağ, Bala, Çamlıdere, Etimesgut, Gölbaşı, Kalecik, Kızılcahamam, Kahramankazan, Keçiören, Haymana, Mamak, Polatlı, Pursaklar, Şereflikoçhisar, Sincan ve Yenimahalle yer alıyor.

Başkent EDAŞ, kesinti bilgilerini düzenli olarak güncellediğini ve vatandaşların planlı kesintiler hakkında bilgi alabilmesi için web sitesini ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı. Kesinti yaşanacak mahalle ve caddelerle ilgili detaylı bilgiye, Başkent EDAŞ’ın web sitesi üzerinden ulaşılabilir. Kesintiler sırasında meydana gelebilecek aksaklıkların en aza indirgenmesi için vatandaşların önceden tedbir almaları önerildi.