ASKİ duyurdu: 21 Ağustos'ta Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler

ASKİ duyurdu: 21 Ağustos'ta Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), 21 Ağustos Çarşamba 2024 tarihinde Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeleri resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), 21 Ağustos 2024 Çarşamba günü Ankara'da gerçekleşecek su kesintileri hakkında resmi internet sitesinde bilgilendirme yaptı. ASKİ tarafından yapılan açıklamada, su kesintisinin Etimesgut ilçesini etkileyeceği belirtildi.

21 Ağustos Çarşamba günü Etimesgut ilçesinde uygulanacak planlı su kesintisiyle ilgili detaylar, ASKİ'nin resmi web sitesinde paylaşıldı. Kesintinin nedenleri ve süresi hakkında ayrıntılar da yine aynı duyuruda yer aldı.

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki vatandaşları etkileyen bu su kesintisi, ASKİ'nin planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. Su kesintisi hakkında daha fazla bilgi için ASKİ'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ETİMESGUT

Arıza Tarihi: 21.08.2024 09:00:00
Tamir Tarihi: 21.08.2024 17:00:00
Detay: Etimesgut İlçesi Atayurt Mahallesi yunus emre Caddesi ve 4492 caddelerde imalatı yapılan içme suyu hatlarının mevcut içme suyu hattına bağlantısının yapılabilmesi için planlı su kesintisi yapılacaktır. Sabır ve anlayışınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Etkilenen Yerler: : Kamer caddesi,4462 ve 4474 sokaklar