Ankaralıların bugün bütün planları iptal! Uyarılar peş peşe geldi sakın buna dışarda yakalanmayın

Ankaralıların bugün bütün planları iptal! Uyarılar peş peşe geldi sakın buna dışarda yakalanmayın
Türkiye'de birçok ilde geçtiğimiz gün başlayan sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam ederken Ankara hava durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Ankara hava durumuna ilişkin detaylar birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankaralıların canını sıkacak uyarıyı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ankara hava durumu raporuna yer verildi. Geçtiğimiz gün Ankara'da başlayan sağanak yağışın bugün de devam edeceği belirtildi.

Türkiye'de birçok ilde geçtiğimiz gün başlayan sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam ederken Ankara hava durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün sağanak yağış etkisine teslim olan Ankara'da hava durumunun bugün nasıl ilerleyeceği merak konusu olurken Meteoroloji'den açıklama geldi.

ANKARALILAR BUGÜN DE YAĞIŞ ALTINDA KALACAK!

Vatandaşlar yaşadıkları şehrin hava durumunu araştırmaya devam ederken Ankara dahil birçok ilde bugün yine sağanak yağış beklentisi olduğu ifade edildi. Sağanak yağış meydana gelmesi beklenen iller vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ankaralılar ise havanın kaç derece olduğunu araştırmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ MEYDANA GELECEK!

Yağışların, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ankara, Çankırı, Adana çevreleri, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısında ve Mersin'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli, Hatay çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Cuma Kuvvetli Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 14°C 22°C
Cumartesi Çok Bulutlu 10°C 23°C
Pazar Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 12°C 23°C
Pazartesi Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 14°C 19°C
Salı Gökgürültülü Sağanak Yağışlı 10°C 22°C