Ankaralıların Bu Sene Tatil Yeri Belli Oldu! Herkes Denize Girmek İçin Buraya Akın Ediyor

Ankaralıların Bu Sene Tatil Yeri Belli Oldu! Herkes Denize Girmek İçin Buraya Akın Ediyor
Ankaralı vatandaşlar çalıştıkları yaz döneminde tatile nereye gideceklerini düşünmeye başladı.

Türkiye'de Mayıs ayının sonuna gelirken birçok ilde vatandaşlar deniz sezonunu başlattı. Sadece denizi eksik olan Ankaralıların ise tercihi bu yaz da orası olacak. Hava sıcaklıkları Türkiye genelinde artmaya devam ederken denize girmek isteyen Ankaralıların tercihi merak edildi.

Ankaralı vatandaşlar çalıştıkları yaz döneminde tatile nereye gideceklerini düşünmeye başladı. Tatil için Ankara çevresinde bir yeri tercih etmek isteyen Ankaralıların serinlemek için en çok tercih ettiği yerlerden birisi olan Filyos bu sene de gözde olacak gibi duruyor.

ANKARALILAR DENİZ HASRETİNİ BURADA DİNDİRECEK!

İç Anadolu'da yer alan Ankara'da kafası estiği gibi tatile gidemeyen vatandaşlar çok zaman almayacak, fazla uzak olmayan civar deniz şehirlerine göz atıyor. Bu sene yaz tatilinin günübirlik ya da iki günlüğüne yapmak isteyen Ankaralılar civarlara göz atmaya devam ederken arama motorları üzerinde ''Ankara'ya en yakın deniz nerede?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı.

Ankara'da denize en yakın yerler vatandaşlar tarafından merak konusu olurken Ankara'da denize girmek isteyen vatandaşlar şimdiden rotalarını oluşturmaya başladı. Özellikle de çalışan Ankaralılar tatile yaz aylarında uzun zamanlar ayıramazken kısa süre tatilin adresi bu yaz da Filyos oldu.

ANKARA'YA EN YAKIN DENİZ BURADA!

Hava sıcaklıklarının başlaması ile birlikte vatandaşlar deniz sezonunu açmaya başladı. Tatil planları yapılmaya devam edilirken Ankara ve civar iller tarafından en çok tercih edilen yer yine Filyos oldu.

Pek bilinmeyen fakat Ankara'ya en yakın deniz olan Filyos'un denizi oldukça temizdir. Ankara ve çevre illerinde yaşayan, tatile fazla zaman ayıramayan vatandaşların deniz özlemini dindirebileceği yer Filyos'tur.

Ankara Filyos arası 3 sa. 16 dk'dır. Erken saatlerde yola çıkılması durumunda Ankaralılar için günübirlik tatilin olmazsa olmaz yeri Filyos olarak bilinmektedir.