Ankaralılar Dikkat! 3 Haziran 2024 Ankara Elektrik Kesintisi

Ankaralılar Dikkat! 3 Haziran 2024 Ankara Elektrik Kesintisi
Ankara Ve Çevre ilçelerinde saatlerce sürecek olan elektrik kesintilerinin detaylarını bu yazımızda sizlerle buluşturduk.

Ankara’da 3 Haziran 2024 Pazartesi günü yaşanacak olan elektrik kesintisinin detaylarını bu yazımızda ele aldık.

Ankara’da 3 Haziran 2024 Pazartesi Günü elektrik kesintisi yaşanacak yerleri semt semt bölge bölge ele aldık. İşte 3 Haziran 2024 Pazartesi Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler bu yazımızda.

Başkent Ankara’da meydana gelecek olan elektrik kesintilerini detayları ile birlikte bu yazımızda ele aldık. 3 Haziran 2024 Pazartesi Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak yerler ve detayları sizlerle.

Ankara’da 3 Haziran 2024 Pazartesi Günü elektrik kesintisi

ALTINDAĞ

02.06.2024

ŞEBEKE İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

EREĞLİ, 883/3, ŞENYÜZ, 923, 924/1, 919/1, 920, MİNE, 925, 882/6, ABDULLAH TOKUR, AKÇEŞME, BADE, BEREKET, BULCA 2, DAMAR, FERDA, EŞ, GEZ, KALIN, MEYDAN, NİRENGİ, SAÇAK, TİPİ, UYGAR, ZİNDE, DENK, SEÇİL, GÖNÜLÇALAN, BOSTANCIK, BULCA 1, 922, ÇAYIRLI, ŞEHİT RAFET SEVER, ADAKALE, ÇAMLITEPE, KARELİ, KARABALIK

ŞEBEKE ARIZASI

HACI BAYRAM, ÇANKIRI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

KAVAKLI, 2200 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇANKAYA

ŞEBEKE ARIZASI

ALACAATLI, 2692 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

ETİ, TOK Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

KIZILAY, İZMİR 1 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır

ŞEBEKE ARIZASI

EMEK, MEVLANA Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ELMADAĞ

ŞEBEKE ARIZASI

HASANOĞLAN BAHÇELİEVLER, 19 MAYIS Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ETİMESGUT

ŞEBEKE ARIZASI

AŞAĞIYURTÇU, 4484 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YENİMAHALLE

ŞEBEKE ARIZASI

SERHAT, 1123 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

YUVAKÖY, 3026 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.