Ankara'da kiracılar buraya! TOKİ ucuz konut satışı başlattı sadece 9 bin 110 TL taksitle konut satışı yapacak

Ankara'da kiracılar buraya! TOKİ ucuz konut satışı başlattı sadece 9 bin 110 TL taksitle konut satışı yapacak
Konut piyasasında yüksek fiyatlar vatandaşların ev sahibi olma hayallerinin önüne geçerken bankaların artan konut kredisi faiz oranları ise işleri daha da zorlaştırdı.

TOKİ konut satışı duyurusu yaptı. Son dönemlerde konut piyasasında fiyatlar git gide artmaya devam ederken TOKİ Ankara'da ucuz konut satışı başlatacağını duyurdu. TOKİ konut satışının detayları pek çok kişi tarafından dikkat çekti. TOKİ konut satışı detaylarını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Konut piyasasında yüksek fiyatlar vatandaşların ev sahibi olma hayallerinin önüne geçerken bankaların artan konut kredisi faiz oranları ise işleri daha da zorlaştırdı. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut piyasasında yaşanan gelişmeleri her geçen gün takip ederken TOKİ Ankara'da konut satışının başlayacağını duyurdu.

TOKİ ANKARA'DA KONUT SATIŞI BAŞLATTI!

TOKİ tarafından yapılan son dakika açıklamasında konut satışının başlayacağı ifade edildi. TOKİ konut satışı detayları birçok kişi tarafından dikkat çekti. Resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada TOKİ 9 bin 110 liradan taksitlerle konut satışı yapacağını duyurdu. Duyuruya bakıldığında başvuruların 3 Haziran itibariyle başlayacağı ve 14 Haziran tarihine kadar süreceği görüldü.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

Konut sahibi olmak için TOKİ'nin fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaşlar başvuru detaylarını araştırmaya başladı. TOKİ konut başvurusu için başvuru şartları şu şekilde verildi;

-Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.

-Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. Ayrıca başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması şartı aranacaktır.

-Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır.

TOKi resmi internet adresi üzerinden yayınlanan açıklamada başvuru yapacak vatandaşların 2000 TL'lik başvuru ücretini yatırması gerektiği ifade edildi. Başvuru yapan ve kurada adı çıkanların başvuru ücretleri, peşinat bedelinden düşürülecek. Kurada adı çıkmayanların ücretleri ise kura sonrası kısa sürede vatandaşların hesaplarına geri yatırılacak.

113 KONUT SATIŞI YAPILACAK!

TOKİ resmi internet sitesi üzerinden satışı yapılacak konutlarla ilgili duyuru şu şekilde yer aldı;

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ANKARA İLİ, BEYPAZARI İLÇESİ, 2. ETAP 428 ADET KONUT PROJESİ kapsamında 113 adet konut KURA Yöntemi ile satışa sunulacaktır.

44ef2609-30a0-4548-b2de-998acebaa63b.webp