Ankara'da elektrik kesintisi meydana gelecek! ABB'den açıklama geldi

Ankara'da elektrik kesintisi meydana gelecek! ABB'den açıklama geldi
Ankara Emniyet Müdürlüğü, şiddetli sağanak yağış sonrasında ulaşıma kapanan yolları duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü, başkentteki şiddetli yağışın ardından bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını açıkladı. 

Ankara'da etkili olan kuvvetli sağanak yağış sele neden olurken birçok ilçede evler dahil olmak üzere metro istasyonunu su bastı. Sağanak yağış etkisiyle yolda birçok araç mahsur kalırken selin otoyollarda hasara neden olduğu görüldü. Ankara Emniyet Müdürlüğü, şiddetli sağanak yağış sonrasında ulaşıma kapanan yolları duyurdu. EGO Genel Müdürlüğü, başkentteki şiddetli yağışın ardından bazı bölgelerde tedbir amaçlı elektrik kesintisi uygulandığını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Ankara'da aniden bastıran ve şu ana kadar 70 kilogram seviyesine yaklaşan kuvvetli sağanak yağışın olumsuz etkilerini en aza indirmek için 1444 araç ve 2441 personel ile çalışmalarımızı teyakkuz halinde sürdürüyoruz. Başkent 153 çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz." diyerek açıklamada bulundu.

ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ MEYDANA GELEBİLİR!

Sağanak yağış Ankara'da hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşların birçoğu sağanak yağışa dışarıda teslim olurken kapalı alanlar vatandaşların kaçış noktası oldu. Metro istasyonunu su basması ile birlikte birçok güzergahta bugün metronun kullanılmayacağı açıklandı. Araçlar su seviyesi nedeniyle yollarda mahsur kaldı.

Çankaya'nın Beşevler semtinde yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle bazı araçlar ilerlemekte güçlük çekti. İlerleyemeyen bazı sürücüler ise araçlarını park etti. Vali Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu akşam ilimizde meydana gelen yoğun yağışlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm ekiplerimiz sahada ve görevleri başında. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

EGO DUYURDU!

Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bugün kentimiz genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle; Akay Tünel, DSİ Genel Müdürlüğü önündeki tünel, Milli Kütüphane önündeki tünel, Melike Hatun Camii'nin önü, Gazi Üniversitesi Teknik Okullarının önündeki tünel, Ulaştırma Kavşağı Tünel, Talatpaşa Bulvarı Tren Garı önündeki tünel, Celal Bayar Bulvarı Tünel, İstanbul Yolu Çiftlik Kavşağı Tünel, Podyum AVM önündeki tünel ulaşıma tünel ulaşıma kapanmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yan varyantları kullanmaları, dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.