Ankara'da bu 10 semt öyle lüks ki git gide yükselmeye devam ediyor! İşte Ankara'da herkesin taşınmak istediği 10 semt

Ankara'da bu 10 semt öyle lüks ki git gide yükselmeye devam ediyor! İşte Ankara'da herkesin taşınmak istediği 10 semt
Ankara'da yaşayan vatandaşlar arama motorları üzerinde 'Ankara'nın en güzel semti neresi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor.

Ankara birbirinden güzel ilçeleri, köyleri, mahalleleri ile Türkiye'de vatandaşların yaşamaktan memnun olduğu büyük şehirlerden birisi olurken nüfusu her geçen gün artmaya devam ederken Ankara'da yaşam alanları da artmaya devam ediyor. Yaklaşık 6 milyon nüfusa sahip Ankara'da yaşam alanları git gide büyürken özellikle de bazı semtlerin gelişerek inşa edilmesi dikkat çekiyor.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar arama motorları üzerinde 'Ankara'nın en güzel semti neresi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya devam ediyor. Ankara'da ki en güzel semt Ankaralı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken detaylar birçok kişi tarafından dikkat çekti. Peki Ankara'nın en güzel ilçesi neresi?

ANKARA'DA BU İLÇELER EN NEZİH!

Refah seviyesi yüksek, nezih semtler vatandaşlar tarafından her anlamda daha fazla sevilirken Türkiye'nin Başkenti Ankara'da da refah seviyesi yüksek ve nezih semtler her geçen gün artıyor. Özellikle de Ankara'nın birçok açıdan en çok sevilen bu semtleri yükselen semtler arasında yer alıyor.

Ankara'ya yeni taşınacaklar ya da Ankara içinde yaşadığı semti değiştirecek olan vatandaşlar arama motorları üzerinde ' Ankara'nın en nezih semti'' araştırması yapmaya devam ediyor. Başkent'te n gözde semtler merak konusu olurken özellikle de son dönemlerde yükselen semtler şu şekilde yer alıyor;

1. Tunalı

Çankaya’ya bağlı Tunalı, şehrin en sosyal yerlerinden biri olmakla birlikte birçok Ankara'nın da uğrak noktalarından birisidir. Hem yaşam alanı hem de sosyallik bakımından gözde olan Tunalı, günün her saatinde hareketlidir.

2. Çayyolu

Eskişehir yolu üzerinde bulunan Çayyolu, son dönemlerde oldukça değerlenen nezih muhitlerden biri. Bahçeli villa konseptine sahip güvenlikli projeleriyle dikkat çeken bu semt, lüks kafelere ve restoranlara da ev sahipliği yapıyor.

3. Yaşamkent

Hızlı gelişimi ve konut bakımından çok fazla yatırım almasıyla öne çıkan Yaşamkent, son dönemde pek çok yeniliğin gerçekleştirildiği semtlerden. Ankara’nın popüler semtleri arasında yer alan Yaşamkent, yerleşim yeri olarak oldukça değerleniyor.

4. İncek

Bol yeşil alana sahip olmasının yanında değerli eğitim kurumlarına ev sahipliği yapmasıyla da İncek öne çıkıyor. Ankara’nın yükselen semtlerinden olan İncek, özellikle çocuklu ailelere hitap ediyor.

Ankara'nın en nezih semtleri sıralamasının devamında şu semtler yer alıyor;

5. Çukurambar

6. Söğütözü

7. Gölbaşı

8. Batıkent

9. Oran

10. Golfkent