Ankara'da AK Parti Milletvekilinin Otomobili Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var!

Ankara'da AK Parti Milletvekilinin Otomobili Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var!
Ankara'da AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait otomobil ve bir kamyonet çarpıştıktan sonra yol kenarındaki dereye yuvarlandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait otomobil Ankara'da kaza yaptı. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait otomobil ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada can kaybının ve yaralıların olduğu belirtildi.

Ankara'da AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait otomobil ve bir kamyonet çarpıştıktan sonra yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Kaza sırasında kamyonette bulunan 56 yaşındaki İlknur Doğan hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Dün akşam saatlerinde Dumlupınar Bulvarı üzeri Ankara istikametinde meydana gelen kazada Yaser O. idaresindeki 06 PL 1593 plakalı kamyonet, otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte yaklaşık 100 metre savrulan iki araç yol kenarındaki demir bariyerleri aşarak dereye yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı üstüne bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonette yolcu olan 56 yaşındaki İlknur Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ARAÇ VİNÇLE ÇIKARILDI!

Kazada iki araç sürücüsü ile kamyonette bulunan F.Ü. ve M.E. yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, dere yatağına uçan iki araç ise vinç yardımıyla çıkarıldı. Kaza sonrası sosyal medya hesabından mesaj yayınlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve çalışma arkadaşlarına geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.