Ankara Mamak'ta Yeni Dönem Başladı: Veli Gündüz Şahin Görevi Devraldı!

Ankara Mamak'ta Yeni Dönem Başladı: Veli Gündüz Şahin Görevi Devraldı!
Mamak Belediye Başkanlığı'na seçilen Veli Gündüz Şahin, mazbatasını alarak görevi Murat Köse'den devraldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katıldığı devir teslim töreni, Mamak'ta büyük coşkuyla gerçekleşti. Mamak'ta Bir Çağ Kapandı, Yeni Bir Çağ Başladı!

Uzun yıllar AK Partili isimler tarafından yönetilen Mamak Belediyesi'nde 31 Mart seçimlerinde değişim rüzgarı esti. CHP'nin adayı Veli Gündüz Şahin, Mamak halkının desteğiyle seçimi kazanarak Mamak'ta yeni bir dönemin başlamasını sağladı.

Şeffaf ve Dürüst Belediyecilik Anlayışı!

Devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Şahin, "Mamak'a bahar geldi. Mazbatamızı aldık." diyerek mutluluğunu dile getirdi. Şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışıyla Mamak'a hizmet edeceklerini belirten Şahin, "Sayın Mansur Yavaş Başkanımızla birlikte Mamak Belediyemizde sizlerle buluştuk. Bizim amacımız Ankara'ya ve Mamak'a hizmet etmek. Şeffaf, dürüst, ilkeli ve okullarda tez konusu olacak Mansur Yavaş Belediyecilik anlayışıyla 64 mahallemizin hepsini eşit gözetip eşit hizmet sunacağız. Mamak'ın Başkanı ben değil siz oldunuz. Sizler benim ailemsiniz." ifadeleriyle Mamak halkına mesaj verdi.

Önder Sav da Ziyaret Etti!

Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret eden Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, bu sefer de Mamak'a gelerek Veli Gündüz Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Şahin'e geçmiş dönem İzmir Milletvekili Abdurrezzak Erten ve İlçe Başkanı Behçet Akdulum da eşlik etti.

Haftasonu Mesaisinde İlk İmza!

Veli Gündüz Şahin, göreve başlar başlamaz çalışmalarına da hız verdi. Hafta sonu mesaisinde ilk imzayı atan Şahin, Mamak için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mamak'ta Yeni Bir Dönemin Heyecanı!

Veli Gündüz Şahin'in Mamak Belediye Başkanlığı'na seçilmesi Mamak'ta yeni bir umut ve heyecan yarattı. Şahin'in şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışıyla Mamak'ı daha güzel bir yer haline getireceğine inanan Mamak halkı, Şahin'e ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyor.