Ankara Elektrik Kesintisi! 22 Haziran 2024 Elektrik Kesinti Detayları

Ankara Elektrik Kesintisi! 22 Haziran 2024 Elektrik Kesinti Detayları
Ankara Ve Çevre ilçelerinde saatlerce sürecek olan elektrik kesintilerinin detaylarını bu yazımızda sizlerle buluşturduk.

Ankara’da 22 Haziran 2024 Cumartesi günü yaşanacak olan elektrik kesintisinin detaylarını bu yazımızda ele aldık.

Ankara’da 22 Haziran 2024 Cumartesi Günü elektrik kesintisi yaşanacak yerleri semt semt bölge bölge ele aldık. 22 Haziran 2024 Cumartesi Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler bu yazımızda.

Başkent Ankara’da meydana gelecek olan elektrik kesintilerini detayları ile birlikte bu yazımızda ele aldık. 22 Haziran 2024 Cumartesi Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak yerler ve detayları sizlerle.

Ankara’da 22 Haziran 2024 Cumartesi Günü elektrik kesintisi

ALTINDAĞ

ŞEBEKE ARIZASI

KAVAKLI, 2200 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

BEYPAZARI

ŞEBEKE ARIZASI

KIRBAŞI, ALEMDAR Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÇANKAYA

ŞEBEKE ARIZASI

YÜCETEPE, 85 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

ALACAATLI, TÜRKKONUT Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GÖLBAŞI

ŞEBEKE ARIZASI

İNCEK, Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

BAHÇELİEVLER, 104 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

İNCEK, GÖRGÜLÜ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ŞEBEKE ARIZASI

EYMİR, 3810 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.