Ankara Diyarbakır treni yarın ilk seferiyle başlıyor

Ankara Diyarbakır treni yarın ilk seferiyle başlıyor
Başkent Ankara'da yeni tren seferleri hazırlıkları tamamlandı. Ankara Diyarbakır turistik treni yarın itibariyle Tarihi Ankara Garı'ndan kalkış yaparak ilk seferine de başlayacak.TCDD Taşımacılık resmi Twitter hesabından gelen...

Başkent Ankara'da yeni tren seferleri hazırlıkları tamamlandı. Ankara Diyarbakır turistik treni yarın itibariyle Tarihi Ankara Garı'ndan kalkış yaparak ilk seferine de başlayacak.

TCDD Taşımacılık resmi Twitter hesabından gelen açıklamaya göre, yolcuların uzun süredir beklemiş olduğu turistik bir sefer olacaka Ankara Diyarbakır treninin 15:55'de Tarihi Ankara Garı kalkışlı olarak ilk seferini de tamamlamak üzere yola çıkacağı ifade edildi.

Trenin, 19 Nisan 2024 – 14 Haziran 2024 tarihleri arasında Ankara'dan Cuma kalkışlı, 21 Nisan 204 – 16 Haziran 2024 tarihleri arasında Diyarbakır'dan Pazar kalkışlı olarak yolculara hizmet vereceği kaydedildi.

Ankara Diyarbakır Tren Fiyatları

Bilet fiyatının en ucuz tarifeli olarak 355 TL'den başlayarak öğrenci, çalışan, anne, çocuk ve basın çalışanı gibi farklı kategorilerde artarak devam ettiği ifade edildi.

En güncel bilet fiyatları için TCDD Taşımacılık internet sayfası üzerinden tarihlere göre fiyatları da görüntüleyebilirsiniz.