Ankara Çubuk'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi Düzenlendi

Ankara Çubuk'ta Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergisi Düzenlendi
Ankara'nın Çubuk ilçesinde, 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri kapsamında yıl sonu sergisi düzenlendi. Kaymakam Adem Keleş, Çubuk Halk Eğitimi Merkezince Çubuk Belediyesi Sergi ve Fuaye Alanı'nda organize edilen serginin açılışında

Çubuk ilçesinde, 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri kapsamında yıl sonu sergisi düzenlendi. Kaymakam Adem Keleş, Çubuk Halk Eğitimi Merkezi tarafından Çubuk Belediyesi Sergi ve Fuaye Alanı'nda düzenlenen serginin açılışında, kadınların kurslara ilgi gösterdiğini ifade etti.

Keleş, kurslara 3 binin üzerinde kadının katıldığını belirtirken, "Kursiyerlerimiz, çeşitli yetenekler ve beceriler kazanarak kursların önemini ortaya koyuyorlar. Bu sergiye ev sahipliği yapan belediyemize, bütün yıl boyunca kurslarımıza ve eğitim çalışmalarımıza sağladıkları destek için teşekkür ediyorum." dedi.

Belediye Başkanı Baki Demirbaş da göreve geldikleri günden beri bu tür etkinliklere önem verdiklerini vurgulayarak, "Kurslara katılanlar, elde ettikleri becerilerle istihdama katkıda bulunarak hayat boyu öğrenmenin önemini gösteriyorlar. Hem kurs sayısını hem de kursiyer sayısını artırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Çubuk Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mesçioğlu ise kursiyerlerin kurslarda öğrendikleri el işi ve emeklerini sergilemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri, bir hafta boyunca sürecek serginin açılışını gerçekleştirdi.