Ankara Büyükşehir Belediyesi Söğütözü Metrosuyla İlgili İddiaları Yalanladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Söğütözü Metrosuyla İlgili İddiaları Yalanladı!
Söz konusu görüntü geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya servis edildi. Görüntüler sonrası ''Söğütözü metrosunu su bastığı'' iddia edildi.

Söğütözü metrosuyla ilgili atılan iddialara Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yanıt geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Söğütözü Metrosu'nda her yağışta su basıyor' iddialarına yanıt vererek paylaşımda bulundu.

Söz konusu görüntü geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya servis edildi. Görüntüler sonrası ''Söğütözü metrosunu su bastığı'' iddia edildi. Görüntüler hızla konuşulmaya başlanırken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden görüntülere ilişkin yanıt geldi.

O İDDİALARA ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YANIT VERDİ!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Söğütözü metrosuna ilişkin ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Görüntülerde, bir kişinin suyu dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edildi.

'Söğütözü Metrosu'nda her yağışta su basıyor'' iddiaları ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi "Görüntüler incelendiğinde, bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır" açıklamasını yaptı.

O GÖRÜNTÜLERİN ARKA PLANI ORTAYA ÇIKTI!

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarında 'Söğütözü Metrosu'nu her yağışta su basıyor' yorumuyla paylaşılan görüntüler incelendiğinde, bir şahsın damlama olan bölgeye konan iki kova suyu yere dökerek çekim yaptığı ve sosyal medya haber sitelerine servis ettiği tespit edilmiştir. Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Halkı yanıltıcı eylemlerde bulunan şahıs hakkında hukuki süreç başlatılacağı belirtildi.