ABB'den Kurban Bayramı'nda anlamlı bağış kampanyası

ABB'den Kurban Bayramı'nda anlamlı bağış kampanyası
Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir" sloganıyla 5 ilçede kurban eti bağışlarını toplayarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir" sloganıyla 5 ilçede kurban eti bağışlarını topladı ve toplanan etler ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Soğuk zincir araçları ve PORTAŞ Soğuk Hava Deposu kullanılarak, etler Keçiören Ovacık, Yenimahalle Yakacık, Çankaya Mühye, Mamak Ortaköy ve Gölbaşı Oğulbey ilçelerindeki kurban kesim alanlarında bekletiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kurban Bayramı süresince 5 ilçede kurban kesim alanlarında soğuk zincir araçları ve PORTAŞ Soğuk Hava Deposu kullanarak vatandaşların kurban eti bağışlarını topladı.

ABB'nin açıklamasında, "Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Keçiören Ovacık, Yenimahalle Yakacık, Çankaya Mühye, Mamak Ortaköy ve Gölbaşı Oğulbey ilçelerinde kurban kesim alanlarında soğuk zincir araçlarının bulunduğu belirtildi.

Bağış yapmak isteyen vatandaşlar ayrıca Toptancı Hali yanında bulunan PORTAŞ Soğuk Hava Deposu'na da kurban etlerini getirebilirler. Bağışlar bayramın birinci günü saat 23.59'a kadar, ikinci günü ise saat 13:00'e kadar kabul edilecek. Saatler dışında bağış kabul edilmeyecek şekilde düzenleme yapıldı.

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, kampanyanın amacını ve işleyişini şu şekilde açıkladı: "Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir' sloganıyla bu Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı hedefledik. Kurban et bağışlarını birinci günün sonunda saat 24.00'e kadar, ikinci gün ise öğlen 13.00'e kadar kabul ediyoruz. Ardından ekiplerimiz, sosyal yardım alan ailelere puanlama sistemine göre etleri dağıtacak. Kampanyaya destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı kutluyoruz."