2024 Ankara Kurbanlık fiyatları ne kadar? Büyükbaş, küçükbaş Ankara kurbanlık fiyatları

2024 Ankara Kurbanlık fiyatları ne kadar? Büyükbaş, küçükbaş Ankara kurbanlık fiyatları
Ankara'da Kurbanlığını bu sene de kesmek ve kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar 2024 Kurbanlık fiyatları araştırması yapmaya başladı.

Kurban Bayramı yaklaşırken milyonlarca kişi tarafından araştırılan konulardan birisi de kurbanlık fiyatları oldu. Arama motorları üzerinde ''Ankara kurbanlık fiyatları ne kadar?'' sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. Ankara'da Kurbanlığını bu sene de kesmek ve kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar 2024 Kurbanlık fiyatları araştırması yapmaya başladı.

2024 Ankara kurbanlık fiyatları araştırılmaya devam ediliyor. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen Ankaralılar Ankara kurbanlık fiyatlarını araştırmaya devam ederken Ankara'da bu sene kurbanlık fiyatları merak konusu oldu.

ANKARA 2024 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kilo üzerinden hesaplanan kurbanlık koyun, dana ve koç fiyatları, bölgelere ve şehirlere göre değişkenlik göstermeye devam ederken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı konuyla ilgili açıklamada bulundu. Kurban Bayramı'na sayılı gün kala 2024 Ankara kurbanlık fiyatları araştırılmaya devam ediliyor.

Ankara küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları pek çok kişi tarafından araştırma konusu oldu. Peki kurbanlık fiyatları kaç para oldu, küçükbaş büyükbaş kurbanlık fiyatları hisse başına ne kadar oldu? 2024 Ankara kurbanlık fiyatları ne kadar?

2024 KÜÇÜKBAŞ, BÜYÜKBAŞ ANKARA KURBANLIK FİYATLARI

2024 yılı için Ankara'da büyükbaş hayvan fiyatları ortalama 110.000 TL'den satışa çıkartıldı.2024 yılında en düşük kurbanlık dana hisse fiyatı 20 - 25 kilogram arası 15.750 TL'den başlarken 2024 kurbanlık dana hisse fiyatları şu şekilde yer aldı;

nkara’da 2024 yılında Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı, Şereflikoçhisar ilçelerinde büyükbaş kurbanlık fiyatları 100.000 TL ila 120.000 TL arasında değişirken; küçükbaş kurbanlık fiyatları ise 8.000 TL ila 13.500 TL’den acılılarını bekliyor.