Türk Futbolcunun Fenerbahçe Kariyeri Son Buldu

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi Jose Mourinho tarafından beğenilmeyen Emre Mor'u takımda istemediği, kulübün de sözleşmesini feshetmeye karar verdiği bildirildi.q

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi hazırlıkları devam ederken, Jose Mourinho'nun performansından memnun olmadığı Emre Mor'u takımda istemediği ve yönetimle bu konuda görüş birliğine vardığı bildirildi. Mourinho, antrenmanlar ve hazırlık maçları sürecinde Emre Mor'un beklentilerini karşılayamadığını raporladı ve Fenerbahçe yönetimi de bu doğrultuda harekete geçti.

Kulüp, Emre Mor'un temsilcisini İstanbul'a çağırarak sözleşme feshi için görüşmeleri başlattı. Mourinho'nun uzun süredir beklenen çıkışı yapamayan Emre Mor'un geleceği konusunda kesin bir karar verdiği belirtildi.

Teknik direktör Mourinho'nun raporu üzerine harekete geçen Fenerbahçe, Emre Mor'un performansından memnun olmadığını açıkça belirtti ve 26 yaşındaki oyuncunun temsilcisini İstanbul'a davet ederek sözleşme feshi sürecini başlattı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 7 maça çıkan ve 2 gol atan Emre Mor'un Türkiye kariyeri sona ererken, oyuncunun mevcut piyasa değeri 2 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Gündem Haberleri