Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sevgilisi kimdir ? Pınar Ayaz Kimdir ?

Ünlü spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni sevgilisi sosyal medyada gündem oldu.

2023 yılında 13 yıllık bir evliliği tek celsede sonlandıran Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı, anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı.

Kütahyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yeni sevgilisi Pınar Ayaz ile bir fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Nagehan Alçı'nın, Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma sürecini ilk olarak Odatv aracılığıyla duyurması ise kamuoyunda yankı uyandırmıştı. Çift, boşanmanın ardından "Anlaşmalı, dostça ve güzel bir şekilde sonlandırdık" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Ancak sonradan Nagehan Alçı'nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dikkat çekiciydi. Alçı, paylaşımında "Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…" ifadelerine yer verdi. Alçı'nın kişiyi isimlendirmemesi, bu sözlerin Rasim Ozan Kütahyalı'ya yönelik olup olmadığı sorularını akıllara getirdi. Ancak Kütahyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yeni sevgilisi Pınar Ayaz ile bir fotoğrafını paylaşarak olaya yeni bir boyut kazandırdı.

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.

Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Buraya kayıt yaptırıp okumaya başladıysa da, ikinci sınıftayken okulundan ayrıldı.

Bir dönem Taraf gazetesinde yazarlık yapmıştır. Köşe yazarlığından önce, Plato Film’de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı.

Aralık 2009’dan itibaren Ters Cephe programında yorumculuk yapmaya başladı.

Kütahyalı şu an Beyaz TV’de Beyaz Futbol programında yorumculuk ve Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Nagehan Alçı ile evli olan Rasim Ozan Kütahyalı’nın iki kızı vardır.

Gündem Haberleri