Milyonluk Transfer Resmen Açıklandı: Dünya Starı İspanya Yolunda

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekibi Atletico Madrid, Manchester City forması giyen Arjantinli oyuncu Julian Alvarez'i renklerine bağladı.

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Manchester City'nin Arjantinli yıldızı Julian Alvarez'i kadrosuna kattı. 24 yaşındaki golcü oyuncu, 6 yıllık sözleşme imzalayarak İspanyol devine transfer oldu. Bu transfer için Atletico Madrid'in, Manchester City'ye 75 milyon Euro bonservis bedeli ve 20 milyon Euro bonus ödeyeceği bildirildi.

Julian Alvarez, bu transferle Atletico Madrid tarihine geçti. Joao Felix'ten sonra kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödenen ikinci oyuncusu oldu. Alvarez, 2021-22 sezonunda River Plate'ten Manchester City'ye 21.4 milyon Euro karşılığında transfer olmuş ve ardından River Plate'te sezon sonuna kadar forma giymişti. Manchester City'de geçirdiği iki sezonda Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, FIFA Dünya Kulüpler Kupası, İngiltere Kupası ve UEFA Süper Kupa kazanan Alvarez, City formasıyla çıktığı 103 maçta 36 gol atıp 18 asist yaptı.

Gündem Haberleri