Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı! Kızılcık Şerbeti 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı birçok izleyici tarafından merak edildi.

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından oldukça merak edildi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı birçok kişi tarafından yapılmaya devam edilirken arama motorları üzerinde vatandaşlar ''Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı birçok izleyici tarafından merak edildi. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırması birçok kişi tarafından yapılmaya devam edilirken dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar araştırma konusu oldu.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti başarılı oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosu ile izleyicilerden tam not almaya devam ediyor. Özellikle de Cuma akşamı izleyiciler TV ekranlarının karşısına kitlemeyi başaran Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı araştırılmaya devam ediliyor.

İzleyiciler nefes kesen yeni bölümün ardından Kızılcık Şerbeti 65. bölüm fragmanı araştırması yapmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde;

Görkem ve Fatih arasındaki gerilim Ünallar ailesine de sıçradı. İkili arasındaki kavganın şiddeti büyürken, Doğa'dan fatihe "ben seni sevmiyorum" yanıtı gecikmedi.

Görkem'in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, her ne kadar amcasından şüphelenmese de onu kontrol etmek isteğinin de önüne geçemez.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Görkem'in, Ömer ile buluştuğunu öğrenen Fatih, her ne kadar amcasından şüphelenmese de onu kontrol etmek isteğinin de önüne geçemez. Kıvılcım yeni işine adapte olmaya çalışmakta, bu konuda en büyük yardımı da Ömer'den görmektedir. Nursema'nın yeni bir ilişkiye girme konusundaki tereddütleri Rüzgar'ı çileden çıkarmaktadır. İşi hızlandırmak için yaptığı tüm çabalar boşa gitmektedir. Sonunda dayanamayıp konuşmak için Abdullah'ın yanına gider.

Abdullah'ın eve geç gelmelerinin sıklaşması Pembe'yi çok rahatsız etmeye başlamıştır. Bir şeylerden şüpheleniyor ama kondurmak istemiyordur. Nilay'ın pişik kremi için yapılan lansman gecesi başta Ünallar olmak üzere tüm tanıdıkları bir araya getirir. Fatih'in, Doğa konusundaki kafa karışıklığı artmıştır. Bu konuda harekete geçmeye karar verir.

Gündem Haberleri