Kızılcık Şerbeti Rüzgar diziden ayrılıyor mu? Yiğit Kirazcı Kızılcık Şerbeti kadrosundan ayrılacak mı?

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde üzücü bir ayrılık gerçekleşti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Yiğit Kirazcı'nın dizinin kadrosundan ayrılacağı açıklandı. Sevilen oyuncu Yiğit Kirazcı, Rüzgar rolünü oynadığı Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor. Yeni bir anlaşmaya imza atan Kirazcı, yaz boyunca CNBC-e'de yayınlanacak bir yarışmayı sunacak.

Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde üzücü bir ayrılık gerçekleşti. Dizinin çok sevilen oyuncusu Yiğit Kiraz'ın dizinin kadrosundan ayrılacağı açıklandı. İzleyiciler Kızılcık Şerbeti Rüzgar diziden çıktı mı? Kızılcık Şerbeti Yiğit Kirazcı diziden ayrıldı mı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ RÜZGAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde bir veda yaşanacak. Diziye sonradan dahil olan Yiğit Kirazcı, kadrodan ayrılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Nursema'ya aşık olan Rüzgar'ı oynayan Kirazcı, rolü gereği veda edecek. Başarılı oyuncu diziden ayrılmadan önce de yeni bir proje için imza attı. Kirazcı, 9 yıl aradan sonra CNBC-e ile anlaştı. Oyuncu, yaz boyunca İngiltere'nin fenomen yarışma programı Letterbox Türkiye'yi sunacak.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı (d. 17 Ağustos 1983, İstanbul), Türk oyuncudur. Mustafa Yiğit Kirazcı, muhasebe müdürü anne ve açıkhava reklamcısı bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Aslen Burhaniyeli olan Kirazcı, lise eğitimini Koç Lisesi, üniversite eğitimini 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında modellik yaptı, reklamlarda oynadı.

Gündem Haberleri