Gidecek Mi Kalacak Mı İddialarına Okan Buruk'tan Açıklama Geldi

Okan Buruk, dalgalı performansı nedeniyle Hakim Ziyech'in Suudi Arabistan kulüplerine satılmasına onay verdi.

Galatasaray'ın Chelsea'den bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hakim Ziyech'e, Suudi Arabistan kulüplerinden gelen teklifler devam ederken, teknik direktör Okan Buruk, oyuncunun geleceğiyle ilgili kararını verdi. Dalgalı performansı nedeniyle Faslı futbolcuyu artık takımda düşünmeyen Buruk, Ziyech'in satışına onay verdi. Hakim Ziyech'in, önümüzdeki haftalarda Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşerek Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'e Hatayspor galibiyetiyle başlayan ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, Okan Buruk, Hakim Ziyech'in satılması yönündeki kararını yönetime iletti. Geçtiğimiz sezon bazı kritik anlarda etkili performans sergilese de, genel olarak istikrarsız oyunuyla Buruk'u memnun edemeyen Ziyech, Suudi Arabistan kulüplerinin yeniden ilgisini çekti.

Menajeri, Galatasaray yöneticileriyle yaptığı görüşmede, "Ziyech'e Körfez ülkelerinden teklifler var, bu teklifleri size sunabilirim" dedi. Okan Buruk ise, Ziyech'in maaş yükünden kurtulup, takıma daha genç ve kaliteli bir ismi katmayı hedefliyor. Geçen sezon Galatasaray formasıyla 23 maça çıkan Ziyech, 8 gol ve 4 asistle 12 gole katkıda bulundu.

Gündem Haberleri