Fenerbahçe'den Bir Yıldız Oyuncuya Daha Servet!

Fenerbahçe, Sevilla'dan Youssef En-Nesyri transferini 18-20 milyon Euro arasında bir bonservis bedeliyle tamamladı, futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirlendi.

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor ve Sevilla'dan Youssef En-Nesyri ile anlaşma sağladı. Kulüpten resmi açıklama beklenirken, yapılan anlaşmanın detayları da gün yüzüne çıktı. Jose Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, transfer piyasasında önemli bir hamle yaparak Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katma kararı aldı. Estadio Deportivo'nun bildirdiğine göre, Fenerbahçe Sevilla ile 18-20 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli üzerinde anlaştı. Bonuslarla birlikte bu rakamın 25 milyon Euro'yu bulabileceği belirtiliyor.

Youssef En-Nesyri, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 41 resmi maça çıktı ve bu maçlarda 20 gol attı. 27 yaşındaki Faslı santrfor ayrıca takım arkadaşlarına 3 asist yapma başarısı gösterdi. Fenerbahçe'ye transfer olacak olan En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro olarak belirtiliyor, bu transferin Süper Lig'deki rekabeti de artırması bekleniyor.

Gündem Haberleri