Beşiktaş Genç Yıldızına Kavuştu! İmzalar Atıldı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'un genç stoperi Emirhan Topçu'yu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'un genç stoperi Emirhan Topçu'nun transferini resmen duyurdu. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu ile sözleşme imzaladı.

Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Kaan Şakul da katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Emirhan Topçu'nun uzun yıllar boyunca kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz. Beşiktaş ailesine hoş geldin Emirhan!" ifadelerine yer verildi.

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla ligde 32 maçta görev alan Emirhan Topçu, 1 gol ve 1 asistle oynadı.

Emirhan Topçu Kimdir?

11 Ekim 2000 tarihinde Balıkesir'de doğan Emirhan Topçu, Çaykur Rizespor'da stoper olarak görev yapmaktadır. Sol bek ve merkez orta saha pozisyonlarında da oynayabilen genç oyuncu, 2017 yılında Çaykur Rizespor ile profesyonel sözleşme imzaladı ve kontratı 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Futbol kariyerine Rizespor altyapısında başlayan Emirhan, U21 takımında da forma giydi. 2019-2020 sezonunda Bosna Hersek ekibi Celik Zenica'ya kiralanan oyuncu, 2020/2021 sezonunu ise Menemenspor'da kiralık olarak geçirdi. 2023-2024 sezonunda Çaykur Rizespor ile Süper Lig'de 32 maçta 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Gündem Haberleri