Emekliler bu ödemeyi duyunca havaya uçacak! ING Bank'a giden emeklilere ek 3 bin TL ödenecek

ING Bank tarafından yapılan duyuruda emeklilere ek 3 bin TL ödeme sağlanacağı açıklanırken bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşlar detayları araştırmaya başladı.

Emeklilerin maaşı yüksek enflasyon karşısında her geçen gün erimeye devam ederken emekliler ek gelir sağlayabilecekleri kampanyaları yakından takip etmeye devam ediyor. Emekliler kara kara düşünürken müjdeli haber ING Bank'tan geldi.

EMEKLİLERİN YÜZÜ GÜLECEK!

ING Bank tarafından yapılan duyuruda emeklilere ek 3 bin TL ödeme sağlanacağı açıklanırken bu ödemeden yararlanmak isteyen vatandaşlar detayları araştırmaya başladı.

Türkiye'de milyonlarca emekli geçinebilmek adına bankaların sunduğu imkan ve kampanyaları göz önünde tutmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak isteyen bankalar özellikle de son dönemlerde kampanyalarına hız katmaya devam ederken ING Bank'tan emeklilerin yüzünü güldürecek kampanya duyurusu geldi.

Emekliler özellikle de bankaların promosyon kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken ING Bank promosyon kampanyasını güncelledi. ING Bank tarafından duyurulan kampanya kapsamında emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emeklilere 15 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılıyor. Aynı zamanda maaş taşıma işlemleri sonrasında otomatik fatura talimatı veren müşterilere özel 3 bin TL'ye kadar ek ödeme de yapılıyor. Emekli müşteriler bu şekilde 18 bin TL'ye kadar ödemeden faydalanabiliyor.

ING BANK'A HEMEN BAŞVURUN!

ING Bank tarafından promosyon kampanyasına yönelik yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Ekonomi Haberleri