Ayçiçek yağı, tuvalet kağıdı ve daha fazlası! Vatandaşlar Tarım Kredi Marketlerine akın edecek

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler ve yüksek enflasyon birçok sektörde fiyatlara etki ederken vatandaşlar tasarrufu sağlamak maksadıyla indirimli ürünleri araştırmaya başladı.

Son dönemlerde peş peşe gelen zamlar özellikle de market reyonlarında yer alan ürünlerin fiyatlarının artmasına neden olurken vatandaşlar temel ihtiyaçları için yapacakları alışverişlerde indirimler ve kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Tarım Kredi Marketleri tarafından indirimli ürünlerin duyurusu yapıldı.

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler ve yüksek enflasyon birçok sektörde fiyatlara etki ederken vatandaşlar tasarrufu sağlamak maksadıyla indirimli ürünleri araştırmaya başladı. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde yer alan birbirinden farklı ürünler ve fiyatları merak edildi.

TARIM KREDİ MARKETLERDE BÜYÜK İNDİRİM!

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde yer alan ürünlere bakıldığında özellikle de tuvalet kağıdı ve ayçiçek yağı fiyatlarının oldukça düştüğü görüldü. Mayıs ayına özel indirim ve kampanyalarını duyurmaya devam eden Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirimli ürünler merak konusu oldu.

Özellikle sıvı yağ, tuvalet kağıdı, çay gibi günlük kullanım maddelerindeki fiyat indirimleri dikkat çekiyor. Ayrıca, beyaz peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri gibi peynir çeşitlerinde büyük indirimler düzenlendi. Vatandaşların temel ihtiyaçları arasında yer alan pek çok ürünü uygun fiyata alabileceği Tarım Kredi Marketler indirimi dikkat çekti.

ÇEŞİT ÇEŞİT ÜRÜNLER UYGUN FİYATA SATIŞA ÇIKTI!

Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de Mayıs ayına özel başlatılan indirim doğrultusunda fiyatlar resmen yarıya çekildi. İndirimli ürünler ve fiyatları şu şekilde yer aldı;

Tursil: 239,90 TL yerine 15-19 Mayıs tarihlerinde sadece 31,90 TL'ye.

Sıvı Sabun: Normalde 23,90 TL iken kampanya döneminde sadece 11,95 TL.

Şampuan: 114,90 TL olan fiyatı, kampanya süresince sadece 57,45 TL.

Temizlik Spreyi: 34,90 TL'lik fiyatı, kampanya döneminde 17,45 TL'ye kadar düşüyor.

Ekonomi Haberleri