Araç sahipleri bu gece yarısını bekleyin! Depoları resmen fulleyeceksiniz bu defa OKKALI indirim geliyor

Araç sahiplerinin en büyük giderlerinden birisi de akaryakıt olurken son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar araç sahiplerini isyan ettirmişti.

Türkiye'de milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren müjdeli haber verildi. Son dönemlerde dalgalanmalı şekilde devam eden akaryakıt fiyatlarıyla ilgili detaylar araç sahipleri tarafından yakından takip edilirken bu gece yarısından itibaren geçerli akaryakıt indirimi geleceği açıklandı. Peki akaryakıta ne kadar indirim gelecek?

Araç sahiplerinin en büyük giderlerinden birisi de akaryakıt olurken son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar araç sahiplerini isyan ettirmişti. Bu gece yarısından itibaren gelecek akaryakıt indiriminin detayları araç sahipleri tarafından merak konusu oldu.

BENZİN İNDİRİM GELİYOR!

Sektör kaynaklarından gelen bilgi doğrultusunda bu gece yarısından itibaren geçerli benzin fiyatlarına okkalı bir indirim geleceği açıklandı. Benzin fiyatlarına gelmesi beklenen okkalı indirimin detayları vatandaşlar tarafından oldukça merak edildi. Peki benzine ne kadar indirim gelecek? Benzine indirim mi geliyor?

Döviz kurlarında yaşanan değişiklik ve Brent Petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma benzin ve motorin fiyatlarına etki ederken bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere akaryakıt fiyatlarına indirim geleceği açıklandı. Benzine fiyatlarına gelmesi beklenen indirim merak edildi.

BU GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 1 lira 55 kuruş indirim geleceği öğrenildi. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde motorin fiyatlarına indirim beklentisi olduğu belirtilirken henüz motorin fiyatlarına gelecek indirim kesinleşmedi. 25 Mayıs 2024 güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde yer aldı;

İSTANBUL AVRUPA YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 42.74 TL

Motorin litre fiyatı: 40.23 TL

LPG litre fiyatı: 20.97 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 42.66 TL

Motorin litre fiyatı: 40.17 TL

LPG litre fiyatı: 20.43 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 43.64 TL

Motorin litre fiyatı: 41.16 TL

LPG litre fiyatı: 20.87 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı: 43.89 TL

Motorin litre fiyatı: 41.44 TL

LPG litre fiyatı: 20.51 TL

Ekonomi Haberleri